UW DOCENT BIO.

Aan het Brabants Conservatorium heb ik twee hoofdvakken gevolgd: Elektronisch Orgel (afgerond in 1994) en Keyboards (afgerond in 1995). Sinds mijn afstuderen ben ik als docent actief met een eigen lespraktijk. Ik heb mij gespecialiseerd in het lesgeven op keyboard, synthesizer en piano (lichte muziek).

Naast het lesgeven ben ik ook actief als muzikant: Met de band Meanwhile brengen we eigen werk en ben ik naast toetsenist ook co-writer/arranger.

Bij gelegenheidsprojecten zoals de Top 2000 band (actief in de regio), en in het combo van muziekvereniging De Eendracht in Uden neem ik de toetsenpartijen voor mijn rekening.

In de band OVAL-106 maak ik, samen met twee vrienden, elektronische muziek. We hebben onze muzikale wortels in de 80’s, het decennium waarin de synthesizer flink in opkomst was (en onze aandacht trok). Voorheen heb ik nog gespeeld in diverse bands zoals: CKVU Bigband, Nicky’s Pride en The Grind.

Als vaste pianist was ik lange tijd verbonden aan koor Orféon in Loosbroek en daarnaast heb ik als pianist vocalisten/koortjes begeleid o.a. bij huwelijksmissen. Als invaller bij koren en bands ben ik nog steeds actief.

In mijn eigen studio houd ik me bezig met verschillende soorten projecten. Dit loopt uiteen van het produceren van eigen muziek (ook in opdracht) tot het maken van (kleinschalige) opnames.

In het verleden heb ik ruim 12 jaar jaar bij de Udense Muziekhandel gewerkt als verkoper van toetsinstrumenten en studio/live-apparatuur. Mijn belangstelling voor telkens weer de nieuwste apparatuur is zelfs nu, lang nadat ik als verkoper ben gestopt, nog steeds onverminderd groot.

Passie voor muziek en technologie om muziek te maken gaan bij mij hand in hand.

 

Links

WINKELS

STUDIO APPARATUUR

Adam Audio

Heritage Audio

Gainlab Audio

AUDIO SOFTWARE

Cubase

Arturia